Meinard Kloppenburg
Meinard KloppenburgGeboren in 1953 in Zwolle

Ruim 40 jaar ervaring

Veelzijdige schilder en tekenaar

Ik ben schilder en tekenaar, en doe dit al ruim 40 jaar. En heb vele exposities gehad. Zowel solo als in groepsverband. Wat ik graag schilder zijn landschappen, met name Noord-Hollandse, en situaties waar mens en dier hun rol spelen, ook portretschilderijen of portrettekeningen.

De materialen die ik hierbij gebruik zijn potlood, houtskool, pastel, acrylstiften, acrylverf, aquarelverf en olieverf, soms als gemengde media. Op mijn Facebook- en Instagramaccount post ik mijn werkstukken, vaak nat van de ezel….

Opleiding en ervaring

Opleiding
Schilderen en tekenen doe ik al mijn leven lang. Mijn opleiding in de beeldende vorming startte op de middelbare school, later op het MBO bij de vakken reclame en esthetische vorming.
Image
Image
Image
Image

Waar u mij kunt vinden

Naast al deze contacten ben ik thuis of buiten, in de duinen bijvoorbeeld, aan het tekenen en schilderen. Veel werk heeft inmiddels een nieuwe eigenaar. Geregeld werk ik aan een opdracht, de laatste tijd meestal portretten.

Ik hoop dat u met deze site veel plezier beleeft en mogelijk tot het aanschaffen van een werk voor uzelf of een ander wilt overgaan…of mij uw opdracht gunt.

Groeten van Meinard